EIFEL - ANDERS

NIEUWS & RECENSIES

  • Ons appartement is van af nu ook te reserveren via AirBNB en Booking.com
  • Kijk op AIRBNB voor meer leuke recensies

    Binnenkort ( 2018) komt er een tweede appartement op de begane grond beschikbaar in onze woning met een slaap capaciteit van 4 personen ( 2x 1.60m brede bedden waarvan 1 in de woonkamer)


RECENSIES

 

Juli 2014

Gasten: Jaap & Silvia

In juli 2014 verbleven wij met z’n tweeën een week in het appartement van Hans en dat was een hele goede ervaring.

Het appartement heeft alle voorzieningen van een compleet huis met hele goede bedden, een volledig uitgeruste keuken, ruime huiskamer, televisie en wifi.

Hans en Yvonne zijn heel gastvrij en we konden met ieder vraag bij hen aankloppen.

Er was veel informatie aanwezig over alles wat er te doen is in de buurt en binnen een uur rijden kun je van alles bereiken: Belgie, Luxemburg, de Moezel en natuurlijk het natuurpark Noord Eifel. Prachtig gebied met veel rust en het is er lekker stil.

Wij kunnen een verblijf in het appartement in Udenbreth dan ook van harte aanbevelen.

 

augustus 2015

Gasten Jan & Johanna

Eind aug 2015 waren wij een weekje de tijdelijke bewoners van dit appartement in de Eifel. Twee motoren vanuit Drenthe mee op de aanhanger om heerlijke tochtjes te maken. Ontvangst door de gastheer voelt als een warme thuiskomst. Aanhanger en auto kunnen probleemloos op eigen terrein staan en de motoren staan lekker binnen in een afgesloten garage.
Het appartement heeft gewoon alles om je van een paar heerlijke vakantiedagen te laten genieten. Met gevoel voor sfeer gezellig ingericht en wij hebben niets gemist. Keuken compleet toegerust om zelf te koken maar in de omgeving zijn genoeg mogelijkheden om heerlijk en zeer betaalbaar lekker te eten. Praktische badkamer met ligbad en douche grenzend aan de slaapkamer met een heerlijk 2-persoons bed. Eigen toegang en zitje buiten maar wij hebben na onze dagelijkse mooie motortochten meestal de dag afgesloten in de schitterende beeldentuin waar tal van heerlijke plekjes zijn om rustig te genieten van kunst, stilte, uitzicht, kortom de plek om te onthaasten. En een dagje regen was ook geen straf want dan zit je in dit ruime appartement ook heerlijk op de luie bank. Kortom, de Eifel is voor motorrijders een prachtig gebied om te rijden, binnen 500 mtr van het appartement rij je al op mooie, rustige wegen en Udenbreth vormt een mooie uitvalsbasis voor dagelijkse ritten.
De omgeving biedt ongetwijfeld ook fietsers of wandelaars mooie uitdagingen maar daar hebben wij ons niet aan gewaagd. De gastheer heeft er plezier in om het logees naar de zin te maken. Supermarkten en eetgelegenheden zijn genoeg te vinden in de omgeving,  Een week lekker in het appartement vertoeven en genieten van de mooie tuin is  ook geen straf. Kortom, wij hebben een heerlijke week gehad in een fraai appartement, duidelijk een aanradertje.
Jan & Johanna.
Annen, Drenthe


2015

Gast Letty

Uit eigen ervaring kan ik een verblijf in Udenbreth aanraden. Het is een prachtige omgeving om er even uit te zijn en lekker te wandelen. Het is een prima appartement, gelegen aan een rustige straat en .........natuurlijke een gezellige gastheer!