EIFEL-ANDERS
www.eifel-anders.nl | Website met informatie over ons huis met vakantie appartementen, workshops en meer.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dame

EIFEL - ANDERS

Appartement

NU TE RESERVEREN

Het (vakantie) appartement is gelegen op de eerste verdieping van ons huis. Het kan gehuurd worden voor een weekend, een week maar ook voor langere tijd bijvoorbeeld meerdere maanden.

 

Het appartement is ongeveer 70 m2 groot, heeft een 2 persoons slaapkamer een ruime woonkamer met extra bedbank, een ingerichte keuken met oven/magnetron, kookplaat, koelkast, e.d., een badkamer met toilet en ligbad/douche en een gang. Het appartement heeft een eigen voordeur/ trapopgang met balkon. In de woonkamer is een 2-persoons( uitschuif) bed beschikbaar van 2x 80 bij 200 cm zodat er met 4 personen gebruikt gemaakt kan worden van het appartement. WIFI is gratis beschikbaar ( onder voorwaarden) evenals sateliet TV. Uw hond mag mee ( 1 hond ) Beddengoed is inbegrepen ( 2x matras van 80x200) Handdoeken zelf meenemen. Kunnen ook gehuurd worden

slaapkamer

De tuin is ingericht als beeldentuin maar is groot genoeg zodat je voldoende privacy kunt hebben. Ook kan je op het balkon heerlijk zitten. De gezellige tuin kan worden gebruikt om lekker te relaxen, te beeldhouwen, schilderen e.d. Beeldhouwen onder begeleiding is mogelijk.

De straat oversteken en je wandelt of fietst tussen de weilanden en de bossen. Voor de motor geldt hetzelfde. Veel leuke (bochtige) wegen door bossen en tussen weilanden. ook door kleine dorpjes met leuke restaurantjes ( goed en voordelig). Een fiets of motor kan prima binnen geparkeerd worden. Gereedschap, een compressor e.d. is aanwezig mocht dat nodig zijn.

De beneden verdieping van het huis is voornamelijk voor eigen gebruik.

Prijs voor het appartement bij vakantie verhuur is € 35,00 per nacht voor 2 personen. Schoonmaakkosten zijn € 35,00

Reserveren kan via emaIL naar info@eifel-anders.nl of via AirBNB / Booking.com


Prijzen voor langdurige huur ( meerdere maanden of langer) zijn in overleg.

Er bestaat de mogelijkheid onder begeleiding of individueel te beeldhouwen. Beeldhouwbokken en divers gereedschap is aanwezig. Beeldhouwen en vakantie op een mooie plek. Ook zijn er schildersezels beschikbaar.

Winkels zijn er in ruime mate in de omgeving. In het dorp Rescheid is een warme bakker, In Losheim is een grote supermarkt en een warmebakker/ cafe en een pompstation waar je goedkoop kan tanken ( grens Belgie/Duitsland. Verder zijn er vele grote winkels zoals Lidl, Norma, Netto, Rewe ( soort AH), Aldi in plaatsen als Hellenthal, Oberhausen/Schleiden, en Kall (op ongeveer 15 tot 20 minuten met de auto ).

Hou deze website in de gaten voor meer informatie.

 
 

 

In juni 2017 de badkamer gemoderniseerd. Nu met een mooie ruime douche van 120 x 80 cm.